Selecteer een pagina

Na vijf jaar OASE stedenbouw landschap is het tijd voor uitbreiding en vernieuwing. Per 1 januari is Stephen Tas mede directeur geworden bij OASE. Hij heeft 19 jaar lang gewerkt bij Buro Sant en Co en is per 01 januari overgestapt naar het bureau OASE stedenbouw landschap. Hij heeft in zijn jaren bij Buro Sant en Co aan meer dan vijftig verschillende soorten projecten en studies gewerkt op verschillende schaalniveaus en complexiteit zoals: stedenbouwkundige plannen, inrichtingsplannen tot op detailuitwerkingen van campussen, recreatiegebieden, stadscentra, parken, pleinen, straten en tuinen. Kenmerkend zijn de ontworpen met een sterk concept en beeld waarvan een groot deel ook daadwerkelijk uitgevoerd is/in uitvoering is.

Hij is bij Buro Sant en Co gestart als assistent ontwerper, vrij snel opgeklommen tot ontwerper, hoofdontwerper, projectleider en ten slotte eigenstandig projecttrekker van een heel aantal grotere projecten binnen dit bureau. Nu dan de stap om eigen baas te worden en te werken aan plannen die hem na aan het hart liggen.

We hebben veel zin in deze samenwerking en zijn al bezig met een aantal mooie projecten door heel het land.

Ben je benieuwd naar wat ons drijft en waar we misschien samen kunnen werken mail, bel of kom langs. Wij zijn ook nieuwsgierig naar jou.