Op vrijdag 22 april 2022 opende Anthura BV haar vernieuwde kantoor en de door OASE ontworpen eerste stap naar de orchidee├źn campus. Stephen Tas heeft het afgelopen jaar mogen werken aan dit pareltje. vanuit een opeenstapeling van opstallen, losse plukken groen en heel veel parkeren ligt er nu een entree gebied met allure. Er is ruimte gemaakt voor groen. Het kantoor staat met zijn voeten in het gras. Er is ruimte voor tuinen, voor verblijven en een heldere routing naar de entree.

Het Parkeren is zo compact mogelijk vormgegeven als een iconisch element in het groen. Een witte brede bies rondom laat het parkeren landen in de tuin.

Lange stroken met tuinen verbinden de campus tot een eenheid. In deze stroken is gespeeld met hoogtes, type ondergrond en de daarbij behorende orchidee├źn.

In de tuin is een overmaat ontworpen aan water opslag capaciteit.