Selecteer een pagina

Het is zover, de buitenruimte van Birckhoeve gaat gerealiseerd worden. Als eerste de parkeerplaats waar we een mix van nieuwe en hergebruikte materialen gebruiken. Rondom komt straks een dikke haag die het parkeren en het erf van elkaar scheiden.

Uiteindelijke gaan op deze mooie kavel 7 huishoudens wonen rondom een boeren erf. OASE heeft voor deze locatie het stedenbouwkundig plan gemaakt en de inrichting van de buitenruimte. Het mooie aan deze ontwikkeling is dat het gaat om een bestaande boerderij, een naastgelegen kleinere woning, kluswoningen in de bestaande schuur en een nieuwe ‘schuur’ in houtbouw die ook casco opgeleverd wordt en waar bewoners zelf hun droomwoning kunnen maken.

Naast het wonen is de Birckhoeve ook een paddock paradise. Een plek waar paarden zoveel mogelijk in hun natuurlijke ritme kunnen leven.

Dit is een project van Maatschappelijk ontwikkelaar Steenvlinder voor zelfbouwers.